Gardróbrendezés – stílusprofil kialakítás

Ki ne szeretné, hogy amikor reggel kinyitod a szekrényedet, mindig így akard köszönteni a benntlakókat: “Helló, kicsi drágáim, ma ki jön velem?”
És a ruháid szerényen, reménykedve, ám kellő öntudattal pislogjanak vissza. 

A gardróbrendezés a legizgalmasabb kaland. Mindegy mekkora helyed van, mindegy milyen magas a szekrényed vagy mély a polcod. Muszáj rendet rakni, szelektálni, egységesíteni, észszerűsíteni és átláthatóvá tenni, hogy a fenti szédülés élménye minden reggel a Tied lehessen.

A gardróbodat az életedhez alakítjuk, a ruhák Téged szolgálnak. Ahogy változik a színpad ahol fellépsz, úgy alakul a gardróbod.

Nem kell kétajtós szekrény a boákhoz és a fátylas kalapokhoz, mert irodai-otthoni-kirándulós szettjeid lesznek. Nem kell szobát nyitni a tűsarkúaknak, mert játszóterezős-ügyintézős-home office-os lapossarkús gardróbot alakítunk ki. De lesz akinek kétajtós és cipőtartós kell, mert díva születik.

Az életstílusodhoz igazodó ruhatár tükrözni fog Téged,  “Te”-s lesz. Új ötletekre fog inspirálni. Új szettek kerülnek ki a meglévőkből. Örömöd leled benne. Kifejez téged. Támogat. Széppé tesz és szépet fogsz sugározni.

Hogyan zajlik?

Kipakolunk mindent és elkezdünk válogatni, próbálni. Sok ruhád biztosan jó most is. Mert a te színed, a te fazonod és illik az életszakaszodba. Lesz olyan, amit majd rád kell igazítani, hogy ámítóan nézzél ki benne, mert most szűk vagy lötyög, hosszú, rövid, buggyan. Lesz, amit megtartunk, amíg nem cseréled le egy új álom-darabra. És bizony lesz kupac, ami nem a te színed, nem a te fazonod és javaslat fog születni a színtársulatból való kirakásra.

Ez természetesen nem érinti a “kedvenc”, az “emlék”, a “kabala” és a “majd-újra-belefogyok” kategóriás darabjaidat. Ezekről szabadon dönthetsz, én biztosan nem tépem ki őket a szívedből! Mondjuk nyaralni vagy téli-álmodni küldjük őket egy helyes kis dobozban az ágy alá?

Kiderül mennyi új szettet tudunk kialakítani a jó ruháidból, mik azok a darabok, amiket egy új vásárlás alkalmával érdemes beszerezni vagy pótolni.

Gardróbrendezés – stílusprofil kialakítás

15 ezer Ft óránként, minimum 2 óra, maximum 4 óra