Szolnoki Nikolett vagyok.

Pszichiáter orvos, stílusszakértő, felnőtt lányok anyja, nő, feleség, barátnő.

Az aktuális sorrend pillanatonként változik, ahogy kell. Két lányom szobrászművész és belsőtér tervező lettek. Inspirálóim ők, hogy kibújjak a fehér köpenyből és felhúzzam a kreativitás nagyestélyiét.

Orvosi pályámról bővebben itt olvashatsz. 
Huszon-sok év kórházi munka után, engedélyt adtam magamnak, hogy a szenvedélyem is az életem aktív része legyen.

Hogy történt, hogy stílustanácsadó lettem? Kiengedtem a szellemet a palackból. Egyrészt mindig volt bennem egy eddig igazi szerephez nem jutó kreativitás, vonzódás a vizuális megjelenítéshez. Másrészt ideje, hogy ünnepelni kezdjem a nőiességet, nemcsak a sajátomat, hanem másét is. A nőiségünk sokkal fontosabb és mélyebb jelentésű  része az életünknek, mint azt eddig vagy ahogyan megéltük. Az emancipáció remek dolog, de sokat torzított is rajtunk. Az új egyensúlyt keresem és tanítom.

Az ötvenesek táborát gazdagítom. Ismerem az utat, amit minden nő bejár, ismerem a színpadokat, ahol megfordulunk. Tudom, hogy miért van minden nőnek kisebb vagy nagyobb testképzavara, azt is tudom miért és meddig normális ez, de azt is, hogy éljünk vele.
Nemcsak a színek világában vagy a fazonok tengerében navigállak, ha kell bőrápolási tanácsokkal is segítelek. A Csodapatika blog-ot éveken keresztül írtam, az azonos nevű tudatos bőrápolás csoport a Facebook egyik legnépszerűbb ilyen jellegű fóruma.

A stílustanácsadás az én kezemben pszichoterápiás eszköz. Ismerem a belső világot. Ismerem a külső megjelenést. És ismerem a kettő közötti kommunikációt.

Nem tudok több örömet adó tevékenységet, gyorsabb sikerélményt nyújtó munkát találni, mint a stílustanácsadás.

Ötvöz mindent, ami vagyok: kreativitiás, művészet, embertől emberig tartó kapcsolat, szépérzék, kifinomultság és sok-sok év lélektan.

Megadom azt a gondoskodást, bizalmat, azt a titkot és mélységet amit csak mi ketten az ügyféllel tudunk – azt hogy honnan indulunk és hova jutunk el.

Soha nem az új ruháról szól a stílusszakértés, de a a tökéletes színpalettáról sem. Nem szabályokat sulykolok és nem új kerítéseket emelek a régiek helyett. Klienseimet öltözködési és stílus tippeken keresztül segítem abban, hogy boldogabb, magabiztosabb, örömtelibb életet éljenek. A stílustanácsadás a kezemben pszichoterápiás eszköz, úgy hívom: stílusterápia. Bátorságot, erőt és önbizalmat árulok. A szépségedet látom meg és csalogatom elő. Azt ami a kezdetektől ott volt, ott van és ami mint fénysugár kísér tovább. Tudod, hogy az üvegcipőd megvan? Fel kell venni!

Misszióm

Mindent, amit tudok, átéltem, megtanultam az emberről és a nőről, vissza szeretném adni a világnak, ahonnan a tudás és tapasztalat származik.

Hiszek a tárgyak és az energiák körforgásában. Ennek szeretnék részese lenni.

Nagyszerű, ahogy egy mozdulattal, egy szóval, egy színnel, mekkora változás tudunk létrehozni.

Az aha-pillantok a csodák kategóriájába tartoznak, tudtad?

Célom, hogy a szabad és tudatos döntés élményén keresztül magabiztossághoz és sikerhez juttassak minél több hozzámfordulót.

Ez a Gardróbterápia. Részletek először, összkép  másodszor, stílus mindig.

Szolgáltatásaim: színelemzés, testalkat elemzés, gardróbrendezés, vásárlás stylist-tal, életvezetési konzultáció, egyebek