Színelemzés

A színelemzés alkalmával megkeressük a színek azon árnyalatait, amik Neked a legjobban állnak. 
A színelemzés alapja: fizika, fénytan és képzőművészet.
Tudjuk, hogy nem áll jól mindnekinek minden szín és hogy mindenki folyton keresgeti a sajátját, ahogy Te is.
Elmondom miért.

Az arc öt alapszínből épül fel. Ha egy festő portrét rajzol rólunk, ennyi színből keveri ki a bőrünket. Sárga, kék, piros, fehér és fekete. Ezeket kutyulja, satírozza, keveri, ezekből alakul a bőrszín. A színekből mindenkihez más tónust, telítettséget és arányt használ, ezeket az arcon különböző árnyalatban és helyekre viszi fel.

Hallhatsz róla, hogy színek energetizálnak vagy a színeknek mágikus hatásuk van ránk, de a színelemzés lényege ilyen egyszerű, ahogy írtam. Ezért is működik.

Fizika, fénytan és képzőművészet.

Hogyan zajlik?

Színelemzés alkalmával smink nélkül, a természetes arcszíneddel vizsgállak. Igen, látszani fog minden árnyék, pír, folt és ránc, gödör és dudor. Ez ezért kell, hogy a kendőkről felvetődő fények kedvükre játszanak az arcodon.  És kiderül, hogy a te színeid és fényeid összevesznek-e a kendőével vagy összefognak és megszépítik egymást. A kendő színe elmélyíti a vonásaidat, sápasztja vagy sárgítja az arcod, vagy ellenkezőleg: finomít, egységesít, kisimít. Nagyon izgalmas lesz, majd meglátod!

Ha festett a hajad, letakarjuk azt is. Amit színelemzés közben együtt figyelünk az az, hogy változik a bőröd, a szemed, az ajkaid színe, árnyékaid és fényeid, miközben színes kendők felvetülő reflexiója tükröződik rajta.
Induljon a színvadászat!
Minden színből van olyan árnyalat, ami a Tied és mi megkeressük ezeket.
A színelemzés végén – a megjegyezhető egyszerűség kedvéért – a te színeidet valamelyik évszakról fogjuk elnevezni.

Miért lesz ez jó neked?

Mert mostantól, lassan de egyre biztosabban olyan színekhez fogsz nyúlni, amiben ragyogsz. Megérted, miért vonzódtál eddig is ösztönösen bizonyos árnyaltokhoz. Mert lerövidül egy-egy boltban töltött vásárlási idő, hisz a kiaggatott ruhák ¾-hez már hozzá sem kell nyúlni, mert “nem a te színed”. Mert kevesebb lesz a vásárlási mellényúlás és a szekrényben árválkodó, soha-nem-hordott gönc.
Igaz, hogy sminkkel minden korrigálható, de ki akar folytom full glam-ben járni?

Színelemzés 1.5 óra, 25 ezer Ft/alkalom

Szín-  és testalkatelemzés együtt 2-3 óra, 40 ezer Ft/alkalom