Testalkat elemzés

Általában a hibáinkra figyelünk, azt szeretnénk kijavítani. Az élet minden területén. Már gyerekkortól így megy ez.

Pöszítés? Logopédus! Nem megy a matek? Korrepetáljunk! Kuszák a fogaink? Fogszabályzó! Később sincs másképp. Túlsúly? Önsanyargatás. Önbizalomhiány? Coach. Bőrhiba? Alapozó.  Így növünk fel, ehhez szokunk hozzá. Javítgatjuk magunkat.

A testtünk esetében is ehhez a módszerhez nyúlunk. Ami nem tetszik, azt eltakarjuk. Nem vethető senki szemére, ez kézenfekvő és automatikus megoldás. Erre szocializálódunk.

Testalkat elemzés kapcsán egy másik technikát tanítok a megszokott működés helyett. Új célunk innentől nem az lesz hogy eltüntessünk valami nem tetszőt. Az eltakarással egyébként is csak nüveljük az adott testrészt. 

Az új cél ez lesz: hangsúlyozzuk az előnyös részeket és meglásd, a „takargatnivaló” automatikusan a háttérbe fog kerülni. Mindenkin van szép, gusztusos rész: váll, nyak, dekoltázs, karok. Van akinek a dereka, van akinek a lába gyönyörű. Van akinek a bokája igéző. Vádlija szoborszerű. Kulcscsontja festőecsetre való. 

Mi fog történni?

A testalkat elemzés során anyagdarabot tekerek rád és különböző szabásokat próbálgatunk. Megkeressük az „álomfazonokat”, amik nőiessé tesznek, kiemelik az alakod előnyeit. Nem kell fehérneműben mérőcentivel a derakadon álldogálni, hiszen tudod, a stílus nem a méreten múlik. 

Ezután szetteket állítunk össze a szalonban található ruhákból és indul az önfeledt próbálgatás, kísérletezés. Ha  valami megtetszik, vásárlási lehetőség is van. 

Testalkat elemzés 1.5 óra 25 ezer Ft

Szín-  és testalkatelemzés együtt 2-3 óra 40 ezer Ft